MÖTEN

Miss Clara by Nobis är en enastående plats för mindre personliga affärsmöten och konferenser, strategiskt belägen mitt i stadens pulserande hjärta. Med sin eleganta atmosfär och moderna faciliteter erbjuder Miss Clara en idealisk miljö för att maximera produktiviteten och främja kreativa diskussioner. Oavsett om det gäller att möta partners eller samla teamet för viktiga möten, kan du vara säker på att Miss Clara by Nobis kommer att leverera en förstklassig upplevelse i en bekväm och inspirerande miljö.

HYBRIDMÖTEN & DIGITALA MÖTEN

Vi är glada att kunna erbjuda teknik för att underlätta smidiga hybridmöten och digitala möten. Vid förfrågan, vänligen meddela oss i förväg vilka specifika tillbehör ni behöver för att säkerställa en problemfri och effektiv kommunikation. Vi strävar efter att möta era behov och se till att ni har alla nödvändiga verktyg för en framgångsrik virtuell mötesupplevelse.

Våra lokaler

BALLERINARUMMET

I Ballerinarummet samlas både stockholmare och hotellgäster för avkoppling eller mingel i en tydligt lounge-inspirerad miljö.

CHAMBRE SÉPARÉE

Exklusivitet och avskildhet präglar denna yta som erbjuder spännande möjligheter. Perfekt lokal för det mindre sällskapet.

TERRASSEN

Med ett fantastiskt ljusinsläpp från inglasade väggar och tak erbjuder Terrassen en inspirerande plats för sammankomster av alla dess slag.

ÖVERSIKT LOKALER
M2BioSkol

U-bord

GrupperMiddagStyrelseMingel
Ballerinarummet26-

-

----90
Chambre Séparée22--10-10-20
Terrassen4240201830401870