EVENT

Miss Clara by Nobis är enastående för mindre events som hålls mitt i stadens centrum. Med sin charmiga karaktär och sofistikerade atmosfär skapar Miss Clara en idealisk miljö för att arrangera och fira olika tillfällen. Oavsett om det är en intim födelsedagsfest, en elegant bröllopsceremoni eller en exklusiv produktlansering, kan du lita på att Miss Clara by Nobis kommer att erbjuda en minnesvärd upplevelse.

Nytt under våren 2024

Till våren öppnar Miss Clara upp en ny mötes- och eventavdelning som kommer att addera ytterligare liv till det anrika Thulehuset på Sveavägen. Med en imponerande yta på 550 kvadratmeter, belägen på entréplanet intill hotellet, erbjuder den nya avdelningen en mångfald av möjligheter för olika sammanhang.

I centrum av denna arkitektoniskt banbrytande byggnad, som på 1940-talet var landets skarpaste funktionella fastighet, skapas det ett större mötesrum som rymmer upp 70 personer, samt tre mindre mötesrum för intimare och mer privata sammanträden. En levande lounge med panoramafönster mot Sveavägen förser gästerna med en inspirerande plats för fikapauser. Men det blir inte bara en plats för avkoppling och arbete; Miss Clara kommer även att erbjuda möjligheten till att hyra loungen som en unik eventlokal.

Det historiska Thulehuset, även känt som Skandiahuset, designades av arkitekten Gustav Clason och står idag som ett unikt landmärke i moderna Stockholm. För att komplettera dess arv har vi på Miss Clara samarbetat med Wingårds för att skapa en atmosfär av tidlös och modern elegans.

Denna nya mötes- och eventavdelning blir inte bara en förlängning av Miss Clara's redan omtyckta atmosfär, utan även ett nytt kapitel i Thulehusets rika historia och en plats där möten och evenemang smälter samman med kultur och design.

Våra Lokaler

BALLERINARUMMET

I Ballerinarummet samlas både stockholmare och hotellgäster för avkoppling eller mingel i en tydligt lounge-inspirerad miljö.

CHAMBRE SÉPARÉE

Exklusivitet och avskildhet präglar denna yta som erbjuder spännande möjligheter. Perfekt lokal för det mindre sällskapet.

TERRASSEN

Med ett fantastiskt ljusinsläpp från inglasade väggar och tak erbjuder Terrassen en inspirerande plats för sammankomster av alla dess slag.

ÖVERSIKT LOKALER
M2BioSkol

U-bord

GrupperMiddagStyrelseMingel
Ballerinarummet26-

-

----90
Chambre Séparée22--10-10-20
Terrassen4240201830401870
Thule


88

Iris

1210
Ruth1212
Clara70