Chambre Séparée

Exklusivitet och avskildhet präglar denna yta som erbjuder spännande möjligheter för det mindre sällskapet. Den varma atmosfären och sobra belysningen i vårt Chambre Separeé kompletteras av gedigna materialval, där det kvadratiska kalkstensbordet är rummets naturliga mittpunkt och pièce de résistance. Runtom bordet samlas stolar från italienska Cassina, varsamt insvepta i läder och elegant upplysta av de originella takhängda ljuskällorna.

Rummet, liksom dess attribut, må andas exklusivitet men det verkliga värdet ligger i de upplevelser som här kan äga rum. Som en helt avskärmad del av Miss Claras entréplan men ändå med omedelbar närhet till utsidans storstadspuls och privat anslutning till köket är möjligheterna till anpassning stora. Flexibiliteten hos denna yta gör att vi här välkomnar allt från klassiska konferenssittningar och middagsbjudningar, till mer kreativa lösningar såsom vår egen tolkning av ett Chef’s Table.

Meny för möten och events

Vår restaurang erbjuder ett kulinariskt koncept med uppdaterade Svenska och internationella klassiker. För större sällskap har vår kökschef utformat en specialmeny.

Fler lokaler på Miss Clara by Nobis

TERRASSEN

Med ett fantastiskt ljusinsläpp från inglasade väggar och tak erbjuder Terrassen en inspirerande plats för sammankomster av alla dess slag.

BALLERINARUMMET

I Ballerinarummet samlas både stockholmare och hotellgäster för avkoppling eller mingel i en tydligt lounge-inspirerad miljö.