Terrassen

Från sitt avskilda läge på den femte våningen och med ett fantastiskt ljusinsläpp från inglasade väggar och tak erbjuder Terrassen en inspirerande plats för sammankomster av alla dess slag.

De två privata balkongerna samt rummets privata toalett ger en oberoende frihetskänsla till Terrassens utrymme. Tillsammans med möjligheten att också kombinera varje givet arrangemang med specialkomponerade menyer, levererade från hotellets välrenommerade restaurang, gör detta att Terrassen är det perfekta valet för allt från kortare möten och sittningar till rena heldagsaktiviteter.

I denna rymliga lokal blandas funktionalitet och form på ett smakfullt vis som redan vid första intryck ger en exklusiv känsla till utrymmet. Inredningen är en fröjd både för ögat och den personliga komforten och belysningen från de handgjorda lamporna skänker, likt droppar av klart källvatten, en frisk och naturlig känsla till rummets interiör. Terrassens sittarrangemang kan med enkelhet anpassas efter konferensens storlek och förutsättningar och givetvis finns det obegränsad tillgång till trådlöst internet, projektor, blädderblock och allehanda anteckningsmaterial.

Vid mer festliga tillställningar kan Terrassen arrangeras för en mer informell och avslappnad atmosfär. Med månens ljus som vacker belysning genom det inglasade taket och en vidunderlig utsikt över innerstadens takåsar och den ståtliga Sankt Johannes Kyrka är Terrassen en estetiskt exceptionell eventlokal. Samtidigt är den också en perfekt utgångspunkt för en härlig kväll som med fördel kan fortsätta på någon av innerstadens många nattklubbar och barer.

Fler lokaler på Miss Clara by Nobis

CHAMBRE SÉPARÉE

Exklusivitet och avskildhet präglar denna yta som erbjuder spännande möjligheter. Perfekt lokal för det mindre sällskapet.

BALLERINARUMMET

I Ballerinarummet samlas både stockholmare och hotellgäster för avkoppling eller mingel i en tydligt lounge-inspirerad miljö.