VÄLKOMMEN TILL MISS CLARA

I en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader har vi tillsammans med vår favoritarkitekt Gert Wingårdh fått chansen att skapa Miss Clara – ett urbant designhotell med en varm och personlig känsla. Vårt fantastiska läge i hjärtat av stan är den perfekta utgångspunkten när du ska upptäcka Stockholms alla härliga restauranger, barer och butiker.

Vi tycker att det viktigaste i en hotellupplevelse är just upplevelsen. Ni vet den där känslan när alla i receptionen kan ditt namn utan att kolla upp det i datorn, eller när frukostpersonalen frågar om du sovit gott, inte för att vara artiga utan för att de faktiskt bryr sig. Vi vill helt enkelt skapa den där känslan som uppstår när man får lite mer än vad man från början hade förväntat sig och vi hoppas att det är vad du ska känna när du kommer hit.

Vi ser fram emot att ha dig som vår gäst!

X
Miss Clara med personal

ÖPPETTIDER

Undrar du hur länge du kan sova utan att komma försent till frukosten? Våra öppettider för frukost, lunch, matsal och bar hittar du här.

HITTA HIT

På Miss Clara by Nobis bor du i en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Nouveau byggnader i hjärtat av innerstaden. Såhär hittar du hit.

KONTAKTA OSS

Vill du snacka lite med oss? Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Miss Clara. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

FITNESS & BASTU

Som gäst hos Miss Clara by Nobis kan du under din vistelse hos oss nyttja vårt fullt utrustade gym, eller njuta av en avkopplande stund i vår bastu.


Läs mer

ARKITEKTUR & DESIGN

På Miss Clara har den världsberömde arkitekten Gert Wingårdh skapat en känsla av modern exklusivitet och funktionalitet, där varje detalj har sin egen tanke.


Läs mer

HISTORIA

Varje år mellan 1910 och 1939 gick hundratals ambitiösa studenter längs korridorerna i denna byggnad, eftersom den ursprungligen var flickskolan Ateneum

JOBBA HOS OSS

Vill du vara en del av Miss Clara-teamet? Vi letar alltid efter nya kollegor som vill gå med oss i vår strävan att skapa den bästa gästupplevelsen inom vår bransch.