EN MODERN KVARTERSKROG

Ateneum är en modern kvarterskrog med internationell meny. Hit kommer du för att njuta av god mat och härlig stämning från morgon till kväll. Den väldesignade restaurangen bjuder in till långa middagar, gemytliga bruncher och väldoftande luncher med vänner och familj.

LUNCH

Välkommen till vår populära lunch. På menyn hittar du veckans val av kött, fisk och vegetariskt. Givetvis serverar vi även några läckra sallader för dig som föredrar en lättare lunch.

BRUNCH

Redo för good vibes, mocktails och nygräddade våfflor? Varje helg möter nutida Stockholm Old school New York på en härlig brunch.

MIDDAG

På vår middagsmeny hittar du rätter med inspiration från hela världen. Kombinera maten med ett gott vin från vår gedigna vinlista.

PRESENTKORT

Gör någon glad med en utsökt upplevelse på Miss Clara – den ultimata gåvan för att fira livets stora stunder.


Köp presentkort

FRUKOST

Miss Clara by Nobis vill ge er den bästa tänkbara starten på dagen, därför lägger vi mycket tid på vår ekologiska frukostbuffé som står uppdukad vid restaurangen.

BAR

I Miss Clara by Nobis bar fokuserar vi på goda viner och ett urval av superbra cocktails. Missa inte våra ost- och charktallrikar med härliga kombinationer och roliga tillbehör.

PRIVATA MIDDAGAR

Önskar du en exklusiv och avskild lokal för dig och ditt middagssällskap? Vi erbjuder privata middagar i vårt chambre separée och på Terrassen

GIRO PIZZERIA

Brevid Miss Clara by Nobis hittar du vår egna Napolitanska Pizzeria!