MÖTEN

Miss Clara by Nobis är en enastående plats för mindre personliga affärsmöten och konferenser, strategiskt belägen mitt i stadens pulserande hjärta. Med sin eleganta atmosfär och moderna faciliteter erbjuder Miss Clara en idealisk miljö för att maximera produktiviteten och främja kreativa diskussioner. Oavsett om det gäller att möta partners eller samla teamet för viktiga möten, kan du vara säker på att Miss Clara by Nobis kommer att leverera en förstklassig upplevelse i en bekväm och inspirerande miljö.

Nytt under våren 2024

Till våren öppnar Miss Clara upp en ny mötes- och eventavdelning som kommer att addera ytterligare liv till det anrika Thulehuset på Sveavägen. Med en imponerande yta på 550 kvadratmeter, belägen på entréplanet intill hotellet, erbjuder den nya avdelningen en mångfald av möjligheter för olika sammanhang.

I centrum av denna arkitektoniskt banbrytande byggnad, som på 1940-talet var landets skarpaste funktionella fastighet, skapas det ett större mötesrum som rymmer upp 70 personer, samt tre mindre mötesrum för intimare och mer privata sammanträden. En levande lounge med panoramafönster mot Sveavägen förser gästerna med en inspirerande plats för fikapauser. Men det blir inte bara en plats för avkoppling och arbete; Miss Clara kommer även att erbjuda möjligheten till att hyra loungen som en unik eventlokal.

Det historiska Thulehuset, även känt som Skandiahuset, designades av arkitekten Gustaf Clason och står idag som ett unikt landmärke i moderna Stockholm. För att komplettera dess arv har vi på Miss Clara samarbetat med Wingårds för att skapa en atmosfär av tidlös och modern elegans.

Denna nya mötes- och eventavdelning blir inte bara en förlängning av Miss Clara's redan omtyckta atmosfär, utan även ett nytt kapitel i Thulehusets rika historia och en plats där möten och evenemang smälter samman med kultur och design.

HYBRIDMÖTEN & DIGITALA MÖTEN

Vi är glada att kunna erbjuda teknik för att underlätta smidiga hybridmöten och digitala möten. Vid förfrågan, vänligen meddela oss i förväg vilka specifika tillbehör ni behöver för att säkerställa en problemfri och effektiv kommunikation. Vi strävar efter att möta era behov och se till att ni har alla nödvändiga verktyg för en framgångsrik virtuell mötesupplevelse.

Våra lokaler

BALLERINARUMMET

I Ballerinarummet samlas både stockholmare och hotellgäster för avkoppling eller mingel i en tydligt lounge-inspirerad miljö.

CHAMBRE SÉPARÉE

Exklusivitet och avskildhet präglar denna yta som erbjuder spännande möjligheter. Perfekt lokal för det mindre sällskapet.

TERRASSEN

Med ett fantastiskt ljusinsläpp från inglasade väggar och tak erbjuder Terrassen en inspirerande plats för sammankomster av alla dess slag.

ÖVERSIKT LOKALER
M2BioSkol

U-bord

GrupperMiddagStyrelseMingel
Ballerinarummet26-

-

----90
Chambre Séparée22--10-10-20
Terrassen4240201830401870
Thule


88

Iris

1210
Ruth1212
Clara70