BRUNCH

Njut av en brunchupplevelse som kombinerar den ljuva känslan från Londons trendiga scener med Brooklyns livfulla atmosfär. Hos oss hittar du våra populära brunchklassiker som får dig att längta efter mer.

Vår brunchmeny har något för alla, inklusive de älskade klassikerna som Eggs Benedict, en oemotståndlig kombination av perfekt pocherade ägg, len hollandaisesås och smakfullt skinka på en rostad engelsk muffin. För att kickstarta din brunchupplevelse serverar vi även fantastiska cockatils såsom Bloody Mary och Mimosa för att nämna två.

Om du är en avokadofantast, kommer du att älska vår variant av Smashed Avocado. För de som älskar något sött till brunchen erbjuder vi också våra ljuvliga American Pancakes, fluffiga och gyllenbruna, serverade med färska bär, fruktkompott, vispad grädde och lönnsirap.

SÄLLSKAP ÖVER 8 PERSONER?

För att du som gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt, serverar vi ett brunchpaket med Ateneums brunchfavoriter till sällskap över 8 personer. För bokning av större sällskap vänligen kontakta oss: matsalen@missclarahotel.com.

ÖPPETTIDER

Lördagar 12.00 - 16.00
Söndagar 12.00 - 16.00