EVENT

Miss Clara by Nobis är enastående för mindre events som hålls mitt i stadens centrum. Med sin charmiga karaktär och sofistikerade atmosfär skapar Miss Clara en idealisk miljö för att arrangera och fira olika tillfällen. Oavsett om det är en intim födelsedagsfest, en elegant bröllopsceremoni eller en exklusiv produktlansering, kan du lita på att Miss Clara by Nobis kommer att erbjuda en minnesvärd upplevelse.

NY MÖTESPLATS PÅ SVEAVÄGEN

Till våren öppnar Miss Clara upp en ny mötes- och eventavdelning som kommer att addera ytterligare liv till det anrika Thulehuset på Sveavägen. Med en imponerande yta på 550 kvadratmeter, belägen på entréplanet intill hotellet, erbjuder den nya avdelningen en mångfald av möjligheter för olika sammanhang.


Läs mer

VÅRA LOKALER

RUTH

Ruth, med en yta på 35 kvm, ligger precis intill vår levande lounge och har glasväggar som släpper in ljuset från dess stora panoramafönster. Här kan upp till 12 personer njuta av bekväma möten och middagar i en ljus och inbjudande atmosfär.

IRIS

Mötesrummet Iris är en stilfull plats för både möten och middagar. Med en yta på 29 kvm och plats för upp till 12 personer erbjuder rummet en intim och inspirerande miljö. Den smakfulla inredningen och moderna faciliteterna gör det till den perfekta platsen för ditt nästa möte eller event.

THULE

Thule är ett elegant mötesrum på 27 kvm som rymmer upp till 8 personer. Rummet är utrustat med moderna bekvämligheter för att säkerställa en produktiv arbetsmiljö, vilket gör det perfekt för intima sammankomster. Den stilrena inredningen och den funktionella designen gör Thule till en idealisk plats för både möten och middagar.

LOUNGE

Loungen är 185 kvm stor och erbjuder en stilfull och avslappnad atmosfär. Med sin generösa yta är loungen idealisk för event, avslappnade mingel eller för att ta en paus under konferensdagen. Den moderna inredningen och bekväma möbleringen skapar en välkomnande miljö där gäster kan koppla av eller knyta nya kontakter.

CLARA

Clara är Miss Claras största mötesrum med en yta på 104 kvm. Rummet rymmer upp till 70 personer i biosittning och är utrustat med moderna tekniska lösningar för videokonferenser. Denna rymliga och flexibla lokal är idealisk för större sammankomster och presentationer.

BALLERINARUMMET

I Ballerinarummet samlas både stockholmare och hotellgäster för avkoppling eller mingel i en tydligt lounge-inspirerad miljö.

CHAMBRE SÉPARÉE

Exklusivitet och avskildhet präglar denna yta som erbjuder spännande möjligheter. Perfekt lokal för det mindre sällskapet.

TERRASSEN

Med ett fantastiskt ljusinsläpp från inglasade väggar och tak erbjuder Terrassen en inspirerande plats för sammankomster av alla dess slag.

ÖVERSIKT LOKALER
M2BioSkol

U-bord

GrupperMiddagStyrelseMingel
Ballerinarummet26-

-

----90
Chambre Séparée22--10-10-20
Terrassen4240201830401870
Thule

27

88

Iris

291210
Ruth351216
Clara1048040306060-
Lounge185