Vänner & välgörenhet

Design Hotels

Idag har Design Hotels utvecklats till ett globalt livsstilsvarumärke som är synonymt med distinkt arkitektur och inredning i balans med funktionalitet och exceptionell service .
Läs mer om Design Hotels >

Earth Check

Earth Check erkänner hållbara resultat bör gynna både företag och samhällen. Earth Check forskar och utvecklar de bästa lösningarna för att bevara och ta hand om vår planet.
Läs mer om Earth Check >

Project Playground

Project Playground är en icke vinstrivande orgainsation som i Syd afrika arbetar för en hållbar förändring på lokal nivå genom att ge utsatta barn och ungdomar en meningsfull fritid.
Läs mer om Project Playground >

Operakällaren Trophy & Unicef

Varje gång du äter utvalda rätter på vår meny i vår restaurang så skänker du 10 kr till UNICEFs vattenprojekt i samarbete med Miss Clara och Operakällaren. 

Läs mer om Operakällaren Trophy >

Chiparamba

Chiparamba Foundation bedriver välgörenhet enligt en mycket sympatisk idé; stiftelsen har under tio år stöttat spelarna i Chiparamba FC i Zambia med skolavgifter, skoluniformer och läroböcker.
Läs mer om Chiparamba >

Mr & Mrs Smith

Mr & Mrs Smith är en samling av de mest speciella boutique hotell i världen. Mr & Mrs Smith har personligen besökt och anonymt över varenda en, så att du kan vara säker på att du är i trygga händer .
Läs mer om Mr & Mrs Smith >