ETT HEMTREVLIGT INTERNATIONELLT BRASSERIE

På Restaurang Ateneum möts svenska smaker och globala influenser i en internationell brasserie-atmosfär. Här kombineras franska klassiker med internationella favoriter, tillagade med omsorgsfullt utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Vår ambition är att erbjuda en sofistikerad version av comfort food som lockar med sina rika smaker. Från vårt unika bröd till de fantasifulla dessertpresentationerna strävar vi efter att varje måltid på Ateneum ska bli en minnesvärd upplevelse.

LUNCH

Välkommen till vår populära lunch. På menyn hittar du veckans val av kött, fisk och vegetariskt. Givetvis serverar vi även härliga sallader för dig som föredrar en lättare lunch.

BRUNCH

Redo för good vibes, mocktails och nygräddade pannkakor? Varje helg serverar Ateneum en klassisk brunch med internationella influenser.

MIDDAG

På vår middagsmeny hittar du rätter med inspiration från hela världen. Kombinera maten med ett gott vin från vår gedigna vinlista.

GIRO TAKE OVER

I juli tar Giro Pizzeria över Ateneums vackra uteservering. Välkommen att njuta av äkta napolitansk pizza och andra italienska delikatesser hos oss.


Boka bord

PRESENTKORT

Gör någon glad med en utsökt upplevelse på Miss Clara – den ultimata gåvan för att fira livets stora stunder.


Köp presentkort

FRUKOST

Miss Clara by Nobis vill ge er den bästa tänkbara starten på dagen, därför lägger vi mycket tid på vår ekologiska frukostbuffé som står uppdukad vid restaurangen.

BAR

I Miss Clara by Nobis bar fokuserar vi på goda viner och ett urval av superbra cocktails. Missa inte våra ost- och charktallrikar med härliga kombinationer och roliga tillbehör.

PRIVATA MIDDAGAR

Önskar du en exklusiv och avskild lokal för dig och ditt middagssällskap? Vi erbjuder privata middagar i vårt chambre separée och på Terrassen

GIRO PIZZERIA

Brevid Miss Clara by Nobis hittar du vår egna Napolitanska Pizzeria!