Nyår på Miss Clara by Nobis

Fira in det nya året med elegans på Miss Clara by Nobis. Dagen inleds med en festlig brunch, perfekt för att skapa stämning. För grupper på fyra eller fler erbjuder vi en sharing brunchmeny med sex delikata rätter för er att smaka av.

På kvällen kan du njuta av en trevlig nyårssmiddag med alternativ för både köttälskare och vegetarianer. Miss Clara by Nobis erbjuder en minnesvärd Nyårsafton med sin charmiga atmosfär och förstklassig service. Kom och skapa oförglömliga ögonblick med oss när vi välkomnar det nya året!

Nyårsbrunch

Börja ditt nyårsfirande på ett minnesvärt sätt med en glittrande Nyårsbrunch på Miss Clara by Nobis. För att göra detta till en ännu mer minnesvärd upplevelse, har vi skapat en speciell sharing brunchmeny som är perfekt för större grupper och är tillgänglig för grupper från 4 personer. Denna generösa meny inkluderar inte mindre än 6 olika rätter, för er att dyka ner i.

Boka din plats nu och se fram emot en lysande start på ditt nyårsfirande på Miss Clara by Nobis!

Nyårsmiddag

Börja kvällen med en trevlig nyårsmiddag på Miss Clara by Nobis. Vi välkomnar dig med öppna armar och dukar upp till en festlig trerättersmiddag. Vi har även tagit fram en spektakulär vegetarisk Nyårsmeny som speglar den samma kulinariska excellens som våra traditionella alternativ.

För att förgylla smakupplevelsen ytterligare erbjuder vi ett exklusivt dryckespaket för att förhöja smakerna.