New Year's Supper

Champagnekorkar sägs vara den vanligaste orsaken till ögonskador i Frankrike. Ändå är det fler som är oroliga för att misslyckas med maten och ha tråkigt än för att träffas av flygande föremål på nyårsafton. Riskera varken ögonskador eller tristess - Stay safe och fira nyår på Miss Clara istället! Här har vi stor erfarenhet av både säker champagneöppning och strålande middagar med många skratt.

Vår 3-rätters Nyårssupé med champagne och amuse-bouche har skapats speciellt för denna glittrande högtid av head chef Daniel Guest, som gjort ett urval av sina festligaste klassiker. Efter middagen hittar du peppig personal och förstklassiga cocktails i Miss Clara’s bar. Fira vidare hos oss eller utnyttja vårt oslagbara läge mitt i stan, med oändliga möjligheter att fortsätta natten på någon av Stockholms många nyårsfester.

Känns det säkrast att sova över och låta oss ta hand om dagen efter också? Boka vårt nyårspaket så fixar vi den obligatoriska 1:a januaripizzan direkt till dörren tillsammans med en sen utcheck. Gott Nytt 2018!


Meny

897 kr per person

För bordsbokning

Mail: reservation@missclarahotel.com

Telefon: 08- 440 67 10

Ta del av erbjudandet
Boka nu