New Year's Stay

Strunta i nyårsstressen i år och låt Miss Clara ta hand om den istället! Vi sköter planering, matlagning, städning, disk och fixar bakispizzan – allt för att du ska kunna avsluta året med stil istället för med ångest bland utplockade hyllor på ICA. 

Med ett oslagbart läge mitt i Stockholm är Miss Clara den perfekta platsen att fira in ditt 2018. Checka in och poppa champagnen som väntar på rummet medan du gör dig redo för kvällen. Baren hittar du sen en trappa ner, laddad med peppad personal och fantastiska cocktails.

Innan du festar vidare på plats eller dansar ut på äventyr i nyårsnatten vill du inte missa Miss Clara’s Nyårssupé, specialkomponerad av kökschef Daniel Guest. Nyårssupén bokas separat, läs mer och se menyn här.

Oroa dig inte över skönhetssömnen eller för att inte hinna i tid till frukosten. Eftersom vi vet att sena nätter kräver sena mornar med mycket kolhydrater så har vi ordnat att den obligatoriska 1-januari-pizzan levereras direkt till ditt rum tillsammans med en sen utcheck. Gott Nytt 2018!


Miss Clara’s nyårspaket inkluderar;

  • Liten flaska champagne vid ankomst
  • Sen utcheck fram till 14.00 på nyårsdagen
  • Boende för två i dubbelrum
  • Pizza från Napolitanska Pizzeria Giro på rummet*
  • Frukostbuffé* 

*pizzan ingår endast om den beställs upp på rummet mellan 10-14 på nyårsdagen
*ja vi vet att det låter konstigt, men det finns faktiskt folk som föredrar müesli och yoghurt framför Napolitansk pizza

Ta del av erbjudandet
Boka nu