Kulturweekend

Checka in hos oss i hjärtat av Stockholm och låta Skandinaviens huvudstad förföra dig med dess rika kulturliv runt hörnet. Omfamnas av Miss Clara Hotels kontraster - Art Nouveau historik som omsorgsfullt kombinerats med tidlös skandinavisk design i ledning av världsberömda arkitekten Gert Wingårdh.

Botanisera i en stad som är byggd på 14 öar. Promenera förbi Operan, Kungliga slottet och blicka ut över ett gnistrande hav. Möt Gamla Stan och dess 750-åriga historia innan kulturens egna stadsdel Södermalm välkomnar dig.

På Södermalm möter små caféer och konstutställningar, innovativa designers och urbana varumärken. För att inte glömma Fotografiska - Stockholms självklara mötesplats för svensk och internationell fotokonst som med fotoutställningar från legender som Annie Leibovitz, David LaChapelle och Nick Brandt fått en självklar plats på varje kulturintresserads bucket-list.
 

Erbjudandet innehåller:

  • Boende för 2 personer
  • Gratis inträde till Fotografiska museet
  • Ekologisk Frukostbuffé 
  • Fri tillgång till fullt utrustat gym och bastu
  • Fritt höghastigt Wi-Fi

Pris från 1590 kr inklusive moms
Erbjudandet gäller 27/10 2015 - 31/3 2017 och kan inte kombineras med andra erbjudande. Priserna är dynamiska och baserade på vårt bästa tillgängliga pris.

Ta del av erbjudandet
Boka erbjudande nu