Bo 4 nätter, spara 25%

I en av Stockholms bäst bevarade Art Nouveau byggnader från 1910 hittar du Miss Clara, boutiquehotellet som har fått nytt liv med hjälp den världsberömda arkitekten Gert Wingårdh. 

Den ursprungliga Atenums flickskola på Sveavägen  har genomgått en omsorgsfull renovering där orginaldetaljer från den historiska byggnaden tillvaratagits och kombinerats med samtida skandinavisk design. Här kan du vakna utvilad i en säng från Stockholmsbaserade Bed Factory och inleda dagen med att äta en ekologisk frukostbuffé som erbjuder många hemlagade och närproducerade alternativ.

Miss Clara är beläget i de centralaste delarna av Stockholm vilket ger dig  tillgång till exklusiv shopping och kulturella sevärdigheter inom ett par minuters promenad.

När kvällen infinner sig kan du njuta av klassiska svenska och internationella brasserierätter i modern tappning på hotellets omtyckta restaurang.
Gör det bästa av din vistelse genom att låta vår Concierce hjälpa dig att att skräddarsy ditt besök enligt dina önskemål.

Erbjudandet inkluderar:

  • Miss Claras ekologiska frukostbuffé
  • Fri tillgång till gym samt och bastu
  • Fritt höghastigt Wi-Fi
  • 24 timmars Roomservice
Ta del av erbjudandet
Boka erbjudande nu